HTML

Internetes Jatekok

Egy blog ahonnan mindent megtudsz a legtrendibb ingyenes online játékokról. Szórakozz velünk miközben megismered az internet által nyújtott végtelen szórakozást.

Friss topikok

  • 333Szilvi: Tényleg jó stratégiai játékok vannak a jatekfan oldalon :D -- <3 Szabó Szilvi <3 irjszilvi... (2011.01.12. 14:17) Stratégiai játékok ingyen
  • poker100: 50$+100$ kezdopénz teljesen ingyen A legjobb pókerközösségek egyike jelen pillanatban a PokerStra... (2010.02.27. 13:23) Ingyenes Póker játékok.

Linkblog

Akció játékok az interneten

2009.10.05. 23:44 netesjatekok

Az akció játékok mindig is megmaradnak a fiús játékoknak. A harci játékok kiemelkedően szórakoztatóak. Kikerestem nektek a legtöbb akció játékot tartalmazó portált amely nem más mint a 999 játékok akció játékok részlege. Itt megtalálsz mindenféle akciódús időtöltést mint például a lövési pontosság, duel, háborús, torony védelem, utcai harcosok és a bázisvédés.

Egy gond van csak velük az hogy repül az idő játszásuk közben. Nem baj ez egy unalmas infó órán vagy egy esős délutánon.

 

 

Jó szórakozást kívánok nektek az akció játékokhoz. Iratkozzatok fel ha további érdekes netes játékokat akartok felfedezni.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás háború akció netes

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr881430527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása