HTML

Internetes Jatekok

Egy blog ahonnan mindent megtudsz a legtrendibb ingyenes online játékokról. Szórakozz velünk miközben megismered az internet által nyújtott végtelen szórakozást.

Friss topikok

  • 333Szilvi: Tényleg jó stratégiai játékok vannak a jatekfan oldalon :D -- <3 Szabó Szilvi <3 irjszilvi... (2011.01.12. 14:17) Stratégiai játékok ingyen
  • poker100: 50$+100$ kezdopénz teljesen ingyen A legjobb pókerközösségek egyike jelen pillanatban a PokerStra... (2010.02.27. 13:23) Ingyenes Póker játékok.

Linkblog

Internetes játékok lányoknak.

2009.10.06. 09:06 netesjatekok

Érdekelne hogy miket játszhatsz még az interneten az akció és versenyzős játékokon kívül? Meglepő hogy mennyi csajos játék van a neten.

Netes játékok csajoknak tartalmaznak öltöztetős, divatos, iskolás, sminkelős és még ezernyi más kategóriát.

 

 

 

 

Öltöztetős játékok: a leggyakoribb csajos játék aminek alap célja hogy egy üres karaktert kedvünk szerint öltöztessünk fel.

Sminkelős játékok: Itt ugyanaz a szituáció mint az öltöztetősnél csak itt a karakterek sminkelése a cél.

Főzős játékok: Itt kiélvezhetik a konyha kreativitását főzés közben. Minden lány szeret főzni vagy a konyhában tevékenykedni.

Jó szórakozást a játékokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: játék szórakozás konyha csaj smink netes

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr91430816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása