HTML

Internetes Jatekok

Egy blog ahonnan mindent megtudsz a legtrendibb ingyenes online játékokról. Szórakozz velünk miközben megismered az internet által nyújtott végtelen szórakozást.

Friss topikok

  • 333Szilvi: Tényleg jó stratégiai játékok vannak a jatekfan oldalon :D -- <3 Szabó Szilvi <3 irjszilvi... (2011.01.12. 14:17) Stratégiai játékok ingyen
  • poker100: 50$+100$ kezdopénz teljesen ingyen A legjobb pókerközösségek egyike jelen pillanatban a PokerStra... (2010.02.27. 13:23) Ingyenes Póker játékok.

Linkblog

Iskolás netes játékok gyerekeknek

2009.10.06. 08:55 netesjatekok

Iskolás játékok közé tartoznak a különböző kifestősök, térképészetek és válogatós játékok. A fiúknak a térképészezi játékokat ajánlom a lányoknak pedig a válogtós és kifestősöket.

A térképészeti játékok alap műveltséget nyújtanak a gyerekeknek az internetes játékok egyszerűségével. Érdemes gyermekünknek megmutatni ezeket mivel gyerekkorban sokkal jobban fog az agyuk és így előnnyel kezd majd az iskolában.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok a gyerekeknek ezekhez a játékokhoz. Iratkozz fel ha további érdekes játékajánlókra vágysz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr651430801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása