HTML

Internetes Jatekok

Egy blog ahonnan mindent megtudsz a legtrendibb ingyenes online játékokról. Szórakozz velünk miközben megismered az internet által nyújtott végtelen szórakozást.

Friss topikok

  • 333Szilvi: Tényleg jó stratégiai játékok vannak a jatekfan oldalon :D -- <3 Szabó Szilvi <3 irjszilvi... (2011.01.12. 14:17) Stratégiai játékok ingyen
  • poker100: 50$+100$ kezdopénz teljesen ingyen A legjobb pókerközösségek egyike jelen pillanatban a PokerStra... (2010.02.27. 13:23) Ingyenes Póker játékok.

Linkblog

Hello Kitty játékok csajoknak

2009.11.21. 12:16 netesjatekok

Minden mai tini lány imádja a Hello Kitty nevű kis figurát. A története 30 évre nyúl vissza japánba, mára már több millió női rajongója van világszerte többek között hírességek is bálványozzák ez a kis figurát. Ezért gondoltam kapnak ők is kedvükre való játékokat. A legjobb hello kitty játékokat a 999játékok Hello Kitty játékok kategóriájában találtam. Sok segítséget nem tudok nyújtani a játszásukhoz mivel én személyszerint nem játszottam velük.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok a Hello Kitty játékokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: játék hello csajok játékok kitty lányos

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr81541511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása