HTML

Internetes Jatekok

Egy blog ahonnan mindent megtudsz a legtrendibb ingyenes online játékokról. Szórakozz velünk miközben megismered az internet által nyújtott végtelen szórakozást.

Friss topikok

  • 333Szilvi: Tényleg jó stratégiai játékok vannak a jatekfan oldalon :D -- <3 Szabó Szilvi <3 irjszilvi... (2011.01.12. 14:17) Stratégiai játékok ingyen
  • poker100: 50$+100$ kezdopénz teljesen ingyen A legjobb pókerközösségek egyike jelen pillanatban a PokerStra... (2010.02.27. 13:23) Ingyenes Póker játékok.

Linkblog

Ingyenes rulett játékok

2009.12.27. 12:08 netesjatekok

Egy újabb kaszinós játékot hozok el nektek nevezetesen a Rulett játékot. A rulett a 16 ik században egy francia matematikusnak köszünhető. A rulett magyar forditasban kis kereket jelent. A rulett azóta kinőtte magát mindenk kaszinóban megtalálható. Ezért hoztam el nektek az ingyenes rulett játékokat a jatekfan segitségével. Itt jópár ilyen játékot találsz majd változó környezettel és felülettel. Átélheted az igazi kaszinók világát ingyen és ráadásul még regisztrálnod sem kell. Jó szórakozást hát a játékokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: játék szórakozás rulett csajok játékok kaszinó netes

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr231625869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása