HTML

Internetes Jatekok

Egy blog ahonnan mindent megtudsz a legtrendibb ingyenes online játékokról. Szórakozz velünk miközben megismered az internet által nyújtott végtelen szórakozást.

Friss topikok

  • 333Szilvi: Tényleg jó stratégiai játékok vannak a jatekfan oldalon :D -- <3 Szabó Szilvi <3 irjszilvi... (2011.01.12. 14:17) Stratégiai játékok ingyen
  • poker100: 50$+100$ kezdopénz teljesen ingyen A legjobb pókerközösségek egyike jelen pillanatban a PokerStra... (2010.02.27. 13:23) Ingyenes Póker játékok.

Linkblog

Téli játékok ingyenesen

2009.12.29. 09:21 netesjatekok

Itt a tél, ha már nem sikerült elmennded ausztriába síelni attól még játszhatsz téli játékokkal a rengeteg szabadidőben. Itt megtalálsz rengeteg téli játékot mint például a síelést, hódeszkázást, síugrás és további érdekes téli játékokat. A legjobb ilyen játékokat a 999 jatekok téli játékok kategóriájában találtam. Itt teljesen ingyenesen játszhatsz minden játékot az egyetlen szükséges dolog egy flash playerrel ellátott böngésző. Jó szórakozást ház és ne csüggedjetek ha nincs kint hó mert bármikor játszhattok a neten ingyenes téli játékokat.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás játékok téli játsz netes

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr631629850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása