HTML

Internetes Jatekok

Egy blog ahonnan mindent megtudsz a legtrendibb ingyenes online játékokról. Szórakozz velünk miközben megismered az internet által nyújtott végtelen szórakozást.

Friss topikok

  • 333Szilvi: Tényleg jó stratégiai játékok vannak a jatekfan oldalon :D -- <3 Szabó Szilvi <3 irjszilvi... (2011.01.12. 14:17) Stratégiai játékok ingyen
  • poker100: 50$+100$ kezdopénz teljesen ingyen A legjobb pókerközösségek egyike jelen pillanatban a PokerStra... (2010.02.27. 13:23) Ingyenes Póker játékok.

Linkblog

Igazi kirakós játékok

2009.12.30. 17:10 netesjatekok

Hihetetlen hogy miket ki nem találnak már a játékfejlesztők, igazi illesztgetős kirakósjátékok flashben. Ilyen játékokat a netesjátékok kirakós játékok kategóriájában találsz. Felsorolnék egy párat a sok kirakós játék közül van hello kittys, alkonyatos, valentines, játék boltos, mimis és állatos. Sok más figura vár még rád ezeket csak ízelítőül írtam. Rajta hát ha unod az otthoni kirakósod amit már százszor kiraktál akkor itt az ideje, hogy kipróbáld az ingyenes netes kirakós játékokat is.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás játékok játsz netes kirakós

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr301633158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása