HTML

Internetes Jatekok

Egy blog ahonnan mindent megtudsz a legtrendibb ingyenes online játékokról. Szórakozz velünk miközben megismered az internet által nyújtott végtelen szórakozást.

Friss topikok

  • 333Szilvi: Tényleg jó stratégiai játékok vannak a jatekfan oldalon :D -- <3 Szabó Szilvi <3 irjszilvi... (2011.01.12. 14:17) Stratégiai játékok ingyen
  • poker100: 50$+100$ kezdopénz teljesen ingyen A legjobb pókerközösségek egyike jelen pillanatban a PokerStra... (2010.02.27. 13:23) Ingyenes Póker játékok.

Linkblog

Stratégiai játékok ingyen

2009.12.30. 17:16 netesjatekok

Rengeteg startégiai játékra bukkantam ezért gondoltam írok róluk egy rövidke bejegyzést, hogy ne maradjatok játék nélkül így az ünnepekre. Ezek gondolkodást és technikázást igénylő játékok de mindenki hamar megszereti őket. A legjobb stratégiai játékokat a jatekfan oldalon találtam. Újfent meglepő hogy miket tudnak fejleszteni kis böngésző alapú játékokra. Ezek a játékok nagyon hasznosak mert megdolgoztatják az agyat és új szituációkkal kerülsz szembe. Jó szórakozást hát és iratkozz fel ha tetszenek a bejegyzéseim. Boldog új évet!

1 komment

Címkék: játék ingyen szórakozás játékok stratégiai játsz netes

Igazi kirakós játékok

2009.12.30. 17:10 netesjatekok

Hihetetlen hogy miket ki nem találnak már a játékfejlesztők, igazi illesztgetős kirakósjátékok flashben. Ilyen játékokat a netesjátékok kirakós játékok kategóriájában találsz. Felsorolnék egy párat a sok kirakós játék közül van hello kittys, alkonyatos, valentines, játék boltos, mimis és állatos. Sok más figura vár még rád ezeket csak ízelítőül írtam. Rajta hát ha unod az otthoni kirakósod amit már százszor kiraktál akkor itt az ideje, hogy kipróbáld az ingyenes netes kirakós játékokat is.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás játékok játsz netes kirakós

3D verseny játékok

2009.12.30. 16:45 netesjatekok

Autós kamionos és motoros játékok is megtalalálhatóak a következő postom sorai között. Ki hinné, hogy odáig fejlődött a technika hogy három dimenziós játékokat játszunk sima böngészős flash játékban. De ez lehetséges a legjobb 3d versenyzős játékokat a 999 jateko hozta el nektek. Itt versenyezhetsz városon, falun, űrben, hegyek között és sivatagban is. Versenyre hát attól még hogy itt a tél ti még játszhattok kedvetekre az se számít ha még jogosítványod sincs. Jó szórakozást hát a versenyzős játékokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás verseny autó

Pacman játékok ingyen

2009.12.29. 09:40 netesjatekok

A játékok atyjáról beszélünk a nyolcvanas évek óta hódító pacman nevű játékról. Ez a játék meghódította a világot a maga egyszerüségével és ötletességével. Ha szeretnéd újra átélni a játékot akkor nem kell mást tenned minthogy meglátogatod a jatekfan pacman játékok kategóriáját. Itt rengeteg féle pacman játékkal találkozol majd a klasszikustól kezdve a teljesen átalakítottig. Rajta hát irány a pacman ideje egy kicsit retrózni. Remélem emlékeztek a szabályokra meg kell edd az összes elemet a pályán kikerülve a téged követő szörnyeket. Ha felveszed a képességet akkor megeheted a szörnyeket amik utadba kerülnek.

Szólj hozzá!

Címkék: játék szórakozás játékok pacman játsz netes

Space invaders avagy űr invázió

2009.12.29. 09:30 netesjatekok

Régi kedves játék amit mindenki ismer még az első játékkonzolról, benne volt az ingyenes játékok között amit adtak a játékkonzollal. Én nagyon sokat szórakoztam az űr invázó játékkal még annak idején. A legjobb űr invázió játékokat a netesjatekok portálon találtam.

A játék lényege egyszerű van egy űrhajód és ezzel kell kivédened az inváziózó űrhajókat amik folyamatosan lőnek rád a magasból, idővel elkezdenek haladni lefele feléd így nehezítvén meg a játékodat.

Több variációt is megtalálunk a portálon, különböző háttérrel és ürhajókkal is találkozunk játékközben.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás űr invázió játsz netes

Téli játékok ingyenesen

2009.12.29. 09:21 netesjatekok

Itt a tél, ha már nem sikerült elmennded ausztriába síelni attól még játszhatsz téli játékokkal a rengeteg szabadidőben. Itt megtalálsz rengeteg téli játékot mint például a síelést, hódeszkázást, síugrás és további érdekes téli játékokat. A legjobb ilyen játékokat a 999 jatekok téli játékok kategóriájában találtam. Itt teljesen ingyenesen játszhatsz minden játékot az egyetlen szükséges dolog egy flash playerrel ellátott böngésző. Jó szórakozást ház és ne csüggedjetek ha nincs kint hó mert bármikor játszhattok a neten ingyenes téli játékokat.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás játékok téli játsz netes

Ingyenes rulett játékok

2009.12.27. 12:08 netesjatekok

Egy újabb kaszinós játékot hozok el nektek nevezetesen a Rulett játékot. A rulett a 16 ik században egy francia matematikusnak köszünhető. A rulett magyar forditasban kis kereket jelent. A rulett azóta kinőtte magát mindenk kaszinóban megtalálható. Ezért hoztam el nektek az ingyenes rulett játékokat a jatekfan segitségével. Itt jópár ilyen játékot találsz majd változó környezettel és felülettel. Átélheted az igazi kaszinók világát ingyen és ráadásul még regisztrálnod sem kell. Jó szórakozást hát a játékokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: játék szórakozás rulett csajok játékok kaszinó netes

Hálózati játékok ingyen

2009.12.27. 10:16 netesjatekok

Ha szeretnél másokkal is játszani de azt hitted hogy ez a kis flash játékokkal lehetetlen akkor ki kell hogy ábrándítsalak mert teljesen lehetséges. A hálózati játékok úgy vannak összerakva hogy rámész egy oldalon az csatlakozik egy szerverre és már játszhattok is. Ilyen jó hálózati játékokat találtam a netesjatekokon. A tankos játékkal játszottam is egy félórát ami tetszett, a játék lényege az hogy van egy tankod és szét kell lődd az ellenségek tankjait, nem nagy játékkoncepció de a sok online játékos érdekessé teszi nameg az hogy tudod hogy valaki mást zúztál épp be és nem egy számítógép ellen játszol.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok a háló játékokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: játék szórakozás tank játékok hálózati

Delfines játékok

2009.12.27. 10:03 netesjatekok

Mindenki szereti ezeket az állatokat mert hihetetlenül okosak és tanulékonyak. Találtam is róluk egy pár játékot amit szeretnék megosztani veletek. Ezeket a játékokat a 999 jatekok delfines játékok kategóriájában találtam. Itt 4 delfines játék várja az érdeklődőket a delfin ugrás, delfin olimpia, delfin olimpia 2 és a delfin vadászat. Nem sok tudom de nem egy elterjedt játékkategóriáról beszélünk én mégis gondoltam megosztom veletek ezeket a játékokat. Jó szórakozást hát a delfinekkel.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás játékok delfin víz netes

Blackjack játékok ingyen

2009.12.27. 09:58 netesjatekok

Blackjack avagy a magyar nyelvben 21 nek nevezett kártyajáték egy jól ismert játék és a legismertebbnek mondanám a póker után. Rengeteg oldalon játszhatunk ma már igazi pénzben vagy játékpénzel mindamellett, hogy ellenzem a szerencsejátékokat a játék pénzes résszel is az a gond hogy be kell regisztrálni azután pedig nem szállnak le rólad amíg nem regisztrálsz be. De találtam megoldást a játszani akaróknak akik most regisztrálás nélkül játszhatnak a jatekfan blackjack játékok kategóriájában. Itt sok hagyományos blackjack játék mellett sok kaszinós játék is megtalálható.

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok!

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás póker játékok blackjack kaszinó

Mahjong Pasziánsz ingyenesen az intereneten

2009.11.24. 16:29 netesjatekok

A Mahjong egy igen szorakoztató játék eredetét tekintve kínából származik. A Mahjong pasziánsz mahjong szimbólumokkal ellátott játék. A Játék lényege hogy térben meg kell keresni az egyforma kártyákat és eltüntetni az egész asztalt. Rengeteg ilyen játékot találtam a netesjátékok mahjong játékok kategóriájában. Itt válogathatsz kedvedre a külömböző táblákból és kártyákból. Irány hát a játék világa.

 

 

 

 

A mahjong játékok javítják a térbeli látásod. Jó szórakozást kívánok hozzájuk.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás interaktív játékok mahjong netes

Harry Potter Játékok

2009.11.22. 14:26 netesjatekok

Harry Potter ki ne hallotta volna ezt a nevet az utóbbi években. Mindegyik része bestseller lett. A Harry Potter-sorozat koncepciója szerint a varázserő öröklődik, azonban (ismeretlen okból) megtörténhet, hogy egy – vagy akár sok – generáción keresztül lappang.

Most kipróbálhatod a legjobb Harry Potter játékokat a 999 játékok Harry Potter játékok kategóriája jóvoltából. Itt rengeteg érdekes Potteres játékkal játszhatsz.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok hát nektek.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen játékok ügyességi játsz netes ügyességi.játékok

Boxlós játékok az interneten

2009.11.22. 14:16 netesjatekok

Az ökölvívás mindíg is férfisport volt. Most játszhatsz ingyenes boxolós játékokat a játékfan jóvoltából. Itt 14 különböző boxolós játék közül válogathatsz kedvedre teljesen ingyen. Segítséget nincs hogy nyújtsak mivel mindenki ismeri a szabályokat és amúgy sem nehéz játékok, itt simán az nyer aki kevesebbet kap vagy tovább fenn bír maradni. Jó szórakozást kívánok hát a feszültséglevezetéshez.

 

 

 

 

Kellemes délutánt kívánok.

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen szórakozás játékok box ökölvívás netes

Flipper játékok

2009.11.22. 12:16 netesjatekok

Mindíg is szerettem a flippereket bár kicsit jobban szerettem a valós flipper gépeket. A flippernek történelme van. Az asztali flipper apróval működött és általában minden igényes szórakozóhelyen jelen volt. Manapság már felváltották őket az igazi pénzzel játszható pókergépek és mindenféle szerencsejáték masinák. De te még nosztalgiázhatsz a 999 játékok jóvoltából a Flipper Játékok al.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás klasszikus játékok netes arkád

Garfield játékok ingyenesen

2009.11.22. 11:31 netesjatekok

Garfield a lusta kövér macska sikeresen belopta magát mindenki szívébe. Ki tudna ellenálni a mindig fogyókúrán tartott állandóan éhes macskának. A karakter neve Jim Davis nevéhez fűződik aki 1978 június 19 én hozta napvilágra a kedves kis karaktert. Nem nagy újdonság, hogy játékok fűződnek a nevéhez. A legjobb róla szóló játékokat a játékfan Garfield Játékok kategóriában találtam. Itt kilenc garfieldos játékkal ütheted el az időt.

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok a játékokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás klasszikus játékok netes

Kígyó játékok ingyenesen

2009.11.22. 11:23 netesjatekok

Ki ne emlékezne a kígyó játékra akár a telefonról akár a kezdetleges játékkontolokról. Én személyszerint napokat játszottam vele az első nokia 3210 es típusú telefonomom az iskolábabn. A legjobb kígyós játékokat a netesjátékok kígyós játékok hozza el nektek. Itt megtalálsz mindenféle kígyós játékot amit csak el tudsz képzelni. Vigyázzatok mert nagyon hamar telik az idő ezekkel a játékkal.

 

 

 

 

 

Jó étvágyat a kígyós játékokhoz!

Szólj hozzá!

Címkék: flash játék ingyen szórakozás klasszikus játékok ügyességi kígyó ügyességi.játékok

Nindzsa Játékok Ingyenesen

2009.11.22. 11:17 netesjatekok

Mindenki szerette a misztikus harcosokat a nindzsákat gyerekkorában. A keleti harcmávészetben jártas harcosok nagyon jól bántak a karddal. A nindzsa játékok is erről szólnak. A 999 játékok külön katgóriát szentelt nekik a nindzsa játékok ban. Itt számszerint kilenc nindzsás játékot találsz majd mind más környezetbe repít majd el.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok a kalandokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás játékok nindzsa harci netes

Forma 1 játlékok

2009.11.22. 11:10 netesjatekok

Most hogy vége van a forma 1 es szezonnak, nem kell megfeledkezned a forma 1 es játékokról. A Játékfan elhozza neked a legjobb ingyenes forma 1 játékokat. Érdemes kipróbálni őket habár grafikában lemaradnak a nagyméretű telepítgetős társaiktól ígyis kellemes időtöltést nyújtanak nekünk.

 

 

 

 

Csapj a lovak közé és írány a versenypálya. Jó szórakozást kívánok.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás verseny autó játékok forma1 netes

Helikopteres játékok ingyen

2009.11.21. 12:52 netesjatekok

A helikopteres játékokat a kaland játékok közé sorolnám szívem szerint. Rengeteg ilyen játékot találtam a netesjátékok helikopteres játékok kategóriájábban. Itt kedvedre repülhetsz lőhetsz és kipróbálhatsz mindenféle helikopterrel játszható játékot mint például bombázósat, repülőset, háborúkat játszhatsz végig kedvedre. Ezteket a játékokat fiúknak ajánlom.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok a helikopteres játékokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás háborús helikopter

Hello Kitty játékok csajoknak

2009.11.21. 12:16 netesjatekok

Minden mai tini lány imádja a Hello Kitty nevű kis figurát. A története 30 évre nyúl vissza japánba, mára már több millió női rajongója van világszerte többek között hírességek is bálványozzák ez a kis figurát. Ezért gondoltam kapnak ők is kedvükre való játékokat. A legjobb hello kitty játékokat a 999játékok Hello Kitty játékok kategóriájában találtam. Sok segítséget nem tudok nyújtani a játszásukhoz mivel én személyszerint nem játszottam velük.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok a Hello Kitty játékokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: játék hello csajok játékok kitty lányos

Bomberman játékok ingyen

2009.11.21. 12:08 netesjatekok

A bomberman játékra is sokan emlékeznek gyerekkorukból, egy nagyon interaktív és szórakoztató játékként. A játék lényege egyszerű bomberman fel kell robbantsa ellenségeit miközben azok el akarják őt kapni. Ez néha nem olyan könnyű mert a bombának van egy bizonyos robbanási ideje ameddig detonálódik és felrobban, közben mindenféle bomba erősítőt vehet fel bomberman könnyítvén így a saját dolgát. A legjobb bombermanos játékokat a játékfan bomberman játékok kategóriájában találtam.

 

 

 

Jó szórakozást kívánok.

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás bomba játsz bomberman

Íjász sport játékok

2009.11.21. 11:58 netesjatekok

Az íjászat mint sport nem túl népszerű, de a flash játékok amit erről a sportról készítettek igen szórakoztatóak és érdekesek. Ezeket a játékokat megtalálod a netesjátékok Íjász játékok kategóriájában. Itt rengeteg íjászattal kapcsolatos játékot játszhatsz. Kipróbálhatod a célbalövési tehetséged, lufikat lőhetsz le és rengeteg más kihívás vár rád. Én elszórakoztam velük egy órán keresztül.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok az íjászkodáshoz.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás íjász netes arkád lövős

Sakk játékok ingyen

2009.11.21. 11:33 netesjatekok

Mindannyian szeretjük vagy szerettünk sakkozni valamikor. Ez a kis játék a végtelen stratégiákról szól. A játékszabályokat nem kell bemutatnom mivel az emberek 90 százaléka ismeri a sakkot. Ajánlom hát hogy kezdjétek a szombat délelőttöt egy jó kis sakkozással.

A legjobb sakk játékokat a 999 játékok sakk játékok kategóriájában találtam. Itt választhatsz a multiplayer sakk, a 3d sakk, a kínai sakk és a könnyű sakk között.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok a sakkozáshoz.

Szólj hozzá!

Címkék: flash játék ingyen sakk asztali játsz

Ingyenes Póker játékok.

2009.10.25. 16:30 netesjatekok

A póker egy igen elterjedt játék lett napjainkban. Hírességét egyszerűségének és a tétnek köszönheti. Én soha nem voltam egy szerencsejátékos de szeretek pókerezni így tét nélkül is megtaláltam a játék szépségét. A legtöbb ingyenes flash netes póker játékot a netesjátékok póker játékok kategóriájában találtam. Itt játszhatsz mindenféle pókert hagyományost, texas holdemet, abszolút pókert és még sok más pókerjátékot is. Ha szeretsz játszani akkor megtalálod ezen kis játékok szépségét is.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok a póker játékokhoz.

1 komment

Címkék: játék ingyen szórakozás póker játékok játsz

Ingyenes Sudoku Az Interneten

2009.10.25. 08:45 netesjatekok

Játsz ingyen Sudokut az interneten. Mindenki ismeri az elmúlt években híressé vált játékot a Sudokut. Újságokban, magazinokban ingyenes feladvánnyal kedveskednek az olvasóknak. Ha többre vágysz akkor jó hírem van a sudokut megtalálod ingyen az interneten is. A 999 játék sudoku játékok kategóriájában nem csak a klasszikus hanem több variációt találsz a közkedvelt játéknak. A játékot magát nem kell bemutatnom de az alapokat elmagyarázom ha lenne olyan aki nem ismerné. A sudoku egy olyan 9x9 -es nagy négyzetrács, mely 9 db 3x3-as kisebb négyzetrácsból épül fel. Ebbe a 81 négyzetbe kell beírni a hiányzó számokat 1-től 9-ig úgy, hogy mind a kilenc kis négyzetrácsban, valamint a nagy négyzetrács soraiban és oszlopaiban is megjelenjen minden szám 1-től 9-ig.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok a Sudokuhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás játékok sudoku játsz netes arkád