HTML

Internetes Jatekok

Egy blog ahonnan mindent megtudsz a legtrendibb ingyenes online játékokról. Szórakozz velünk miközben megismered az internet által nyújtott végtelen szórakozást.

Friss topikok

  • 333Szilvi: Tényleg jó stratégiai játékok vannak a jatekfan oldalon :D -- <3 Szabó Szilvi <3 irjszilvi... (2011.01.12. 14:17) Stratégiai játékok ingyen
  • poker100: 50$+100$ kezdopénz teljesen ingyen A legjobb pókerközösségek egyike jelen pillanatban a PokerStra... (2010.02.27. 13:23) Ingyenes Póker játékok.

Linkblog

Ingyenes Póker játékok.

2009.10.25. 16:30 netesjatekok

A póker egy igen elterjedt játék lett napjainkban. Hírességét egyszerűségének és a tétnek köszönheti. Én soha nem voltam egy szerencsejátékos de szeretek pókerezni így tét nélkül is megtaláltam a játék szépségét. A legtöbb ingyenes flash netes póker játékot a netesjátékok póker játékok kategóriájában találtam. Itt játszhatsz mindenféle pókert hagyományost, texas holdemet, abszolút pókert és még sok más pókerjátékot is. Ha szeretsz játszani akkor megtalálod ezen kis játékok szépségét is.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok a póker játékokhoz.

1 komment

Címkék: játék ingyen szórakozás póker játékok játsz

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr731474123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

poker100 · http://kvizvalaszok.blog.hu/ 2010.02.27. 13:23:15

50$+100$ kezdopénz teljesen ingyen

A legjobb pókerközösségek egyike jelen pillanatban a PokerStrategy Your Poker Cash PokerSource

ha követed a linket automatikusan regisztrálhatsz is az oldalra ahol egy sikeres kvíz után már megis kaphatod az 50+100$ ingyen póker pénzt ahol megtanulhatsz egy kiváló stratégiát és nem kell saját pénzt kockáztatnod ahhoz , hogy elkezdhess pókerezni

Click -elj ide hogy regisztrálj

Ingyen poker online

ingyen-poker-online.blogspot.com

hu.pokerstrategy.com/u4QEOI
süti beállítások módosítása