HTML

Internetes Jatekok

Egy blog ahonnan mindent megtudsz a legtrendibb ingyenes online játékokról. Szórakozz velünk miközben megismered az internet által nyújtott végtelen szórakozást.

Friss topikok

  • 333Szilvi: Tényleg jó stratégiai játékok vannak a jatekfan oldalon :D -- <3 Szabó Szilvi <3 irjszilvi... (2011.01.12. 14:17) Stratégiai játékok ingyen
  • poker100: 50$+100$ kezdopénz teljesen ingyen A legjobb pókerközösségek egyike jelen pillanatban a PokerStra... (2010.02.27. 13:23) Ingyenes Póker játékok.

Linkblog

Asztali játékok ingyen az interneten

2009.10.06. 09:16 netesjatekok

Mindenki ismeri és szereti őket, az asztali játékok azok a klasszikusok amelyeket nem nagyon kell bemutatni senkinek. Ide tartoznak a különbötő kártyajátékok, sakk, mahjong, sakk, póker, dáma és még millió más játék.

A 999jatek nyújtja a legnagyobb asztali játék kollekciót. Kategorizálva válogathatsz a játékok közül.

 

 

 

 

 

Remélem felkeltettem érdeklődésed és sok rekordot döntesz majd meg a 999 jatékok oldalon. Sok sikert és iratkozz fel további érdekes netes játékkülönlegességek naprakész híreihez.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr961430826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása