HTML

Internetes Jatekok

Egy blog ahonnan mindent megtudsz a legtrendibb ingyenes online játékokról. Szórakozz velünk miközben megismered az internet által nyújtott végtelen szórakozást.

Friss topikok

  • 333Szilvi: Tényleg jó stratégiai játékok vannak a jatekfan oldalon :D -- <3 Szabó Szilvi <3 irjszilvi... (2011.01.12. 14:17) Stratégiai játékok ingyen
  • poker100: 50$+100$ kezdopénz teljesen ingyen A legjobb pókerközösségek egyike jelen pillanatban a PokerStra... (2010.02.27. 13:23) Ingyenes Póker játékok.

Linkblog

Flipper játékok

2009.11.22. 12:16 netesjatekok

Mindíg is szerettem a flippereket bár kicsit jobban szerettem a valós flipper gépeket. A flippernek történelme van. Az asztali flipper apróval működött és általában minden igényes szórakozóhelyen jelen volt. Manapság már felváltották őket az igazi pénzzel játszható pókergépek és mindenféle szerencsejáték masinák. De te még nosztalgiázhatsz a 999 játékok jóvoltából a Flipper Játékok al.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás klasszikus játékok netes arkád

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr511543482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása