HTML

Internetes Jatekok

Egy blog ahonnan mindent megtudsz a legtrendibb ingyenes online játékokról. Szórakozz velünk miközben megismered az internet által nyújtott végtelen szórakozást.

Friss topikok

  • 333Szilvi: Tényleg jó stratégiai játékok vannak a jatekfan oldalon :D -- <3 Szabó Szilvi <3 irjszilvi... (2011.01.12. 14:17) Stratégiai játékok ingyen
  • poker100: 50$+100$ kezdopénz teljesen ingyen A legjobb pókerközösségek egyike jelen pillanatban a PokerStra... (2010.02.27. 13:23) Ingyenes Póker játékok.

Linkblog

Netes játékklasszikusok ingyen

2009.10.16. 09:51 netesjatekok

Szeretném nektek bemutatni az intenetes arcade klasszikusokat. Ezek nem mások mint például a pacman, bomberman, snake, faltörő, pinball és még sok más játék tartozik ide. Ezeket a legnagyobb mennyiségbe a 999 játék hozza el nekünk az arcade klasszikusok kategóriában. Előnyük, hogy mindenki ismeri és szereti ezeket a játékokat míg hátrányuk, hogy nagyon sok időt eltölthetünk velük, ha nem figyelünk.

 

 

 

 

 

Jó szórakozást kívánok nektek hozzájuk. Én teljesen snake szerelmes vagyok, gyermekkoromban napokig eljátszottam vele. Iratkozz fel ha érdekelnek még ilyen érdekes hírek játékokról.

Szólj hozzá!

Címkék: játék ingyen szórakozás klasszikus pacman arkád

A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr471453633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása